كنفرانس امام علی (ع) در راولپندی پاكستان برگزار شد

كنفرانس امام علی (ع) در راولپندی پاكستان برگزار شد

با همکاری خانه فرهنگ ایران در راولپندی و شورای امام حسین (ع) اين شهر، مراسمی در بزرگداشت شهادت امیرالمؤمنین (ع) در محل اين خانه فرهنگ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کنفرانس امام علی در راولپندی پاکستان در شورای امام حسین این شهر برگزار شد. در این برنامه که روز سه‌شنبه شانزدهم تير برگزار شد و با حضور و سخنرانی دانشمندان، شعرا، علمای شیعه و اهل تسنن همراه بود، مردم شهر راولپندی و دوستداران و محبین اهل بیت (ع) با وجود جو نامساعد هوا، شرکت پرشوری داشتند.

الله‌یار خان نیازی، عضو جمعیت علمای اسلام، نعیم قریشی از مؤسسین شورای امام حسین (ع) و مجری رادیو پاکستان، حکیم محمود احمد سروسهارنپوری، از خطبای اهل تسنن، رقیه شاه بی‌بی، خطیبه برجسته شهر، محمد شهزاد چشتی، از علمای برجسته اهل تسنن، پیر عظمت‌الله سلطان، غضنفر مهدی، ريیس شورای امام حسین(ع) و مولانا عمران علی، از جمله انديشمنداني بودند كه با ارايه مطالب خود به ابراز ارادت نسبت به امیر مؤمنان پرداختند.

همچنين محمد اكبری، مسئول خانه فرهنگ ایران در راولپندی پاكستان، با اشاره به ایاتی از قرآن کریم، توصیه‌های الهی مبنی بر تلاش و جهاد و اقدام در راه خداوند را همراه با پاداشی دانست که از طرف خداوند پاداش نیکو دانسته شده است؛ لیکن قبل از توصيه به تلاش و جهاد در راه خدا به تفکر و تعمق و تعقل توصیه كرده است تا اقداماتی که از انسان صادر می‌شود، با نیک‌اندیشی، نیک‌نگری و نیک‌کرداری همراه شود.

وی همچنین شخصیت امام علی (ع) را دارای جهات مختلفی دانست که برخی از آن جهات برای انسان‌ها حتی قابل درک هم نیست تا چه رسد به اینکه بخواهند به آن دست یابند و بعضی دیگر از آن جهات نیز اختصاصی و آموزنده برای خاصان عالم است؛ با اين حال برخی از جهات شخصیت امام علی (ع) به خصوص برای ارتقا دادن انسان‌ها معرفی شده و قابل بهره‌برداری توسط همه انسان‌ها است.

محمد اكبری، ادامه داد: از جمله این جهات شخصیتی امام علی (ع) که همه می‌توانند از آن بهره برده و آن را در مسیر سلامت محتوای زندگی خود به کار گیرند، بر اساس دو حدیث نبوی «انا مدینه العلم و علی بابها» و «الحق مع العلی و علی مع الحق» مبدأ حرکت علمی بودن امام علی (ع) است از یک سو و حق محور بودن اقدامات، تصمیمات و تفکر امام از سوی دیگر است.

 وی افزود: به عبارتی دیگر همراه شدن تمام حرکات امام علی (ع) بر اساس بینش، دانش، علم و آگاهی و همچنین توجه به حق و حقیقت، الگویی است که همه انسان‌های روی زمین را به سوی خود فرا می‌خواند و شیفته و مجذوب خود می‌كند.

مسئول خانه فرهنگ ایران در راولپندی همچنین با اشاره به وقایع منطقه و جهان، ابراز امیدواری كرد که همه مسلمانان بتوانند با درک واقعیت وقایع منطقه، حق‌شناسی و حق‌گویی را با بینش و شناخت کافی دنبال كنند.

کد خبر 2856696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha